Thursday, 1 December 2011

PERUBAHAN YANG NYATA

FORM 1
pakwe : hai sayang.. buat ape tu ? abg ganggu xnie ?
makwe : hai abg .. x buat ape2 pon.. baring2 je nie.. xdela xggu pown
pakwe : nak join bole x ?
makwe : jom laaaa . hihihi
pakwe : eee bestnyeeee . hihi rase x abg pelok ?
makwe : rase jea hihi bestnyee
*macam mane die bole rase ??

FORM 2
pakwe : hai cyg.. buat ap ?
makwe : hai b .. x buat ape pon . baring2 jea nie ha
pakwe : bestnyee.. nak join bole x ?
makwe : jom laaa.. hehe
pakwe : best nyee pelok2 nie
makwe : kuat2 la sikit..
*macam mana pakwe nak pelok tu ?

FORM 3 
pakwe : hai mama.. :)
makwe : HAi PapPA.. :)
pakwe : mama buat ape tu ?
makwe : X uaT pe2 PoWns . bRinx2 JErk NIe . hIHihIHI ^_^
pakwe : ouh yeke  ? papa nak join bole x ?
makwe : OleH jeRw PApa , PapA maI la CiNi.. PelOk maMa EraT2 TaW yee :)
pakwe : erat2 la nie . heheheheheh
makwe : sAyUNk paPA soRANg jew TAW . hehe .
pakwe : papa pon :)
*waa gitu

FORM 4 
pakwe : hai ibuu . buat ape ?
makwe : HyE ayAh . ta UaT PEw2 Uns . brInX2 lm Blix JewH NieyH ..
pakwe : ayah nak baring sekali boleh x ?
makwe : OleH jeRWh aYaH . aTg rrr CnieYh . bRinX Gn iBu . iBU orG2 JErwH NIEyH 
pakwe : hehe jap lagi . ayah sampai laaa . nak pelok  ibu
makwe : okEyh AYah ibU tggUw lM blIX nieYH . hehe 
pakwe : hahahahahaha *gelak jahat

FORM 5
pakwe : anjeee
makwe : ayanng
pakwe : buat ape tuu anje ?
makwe : meeting dengan anak buah dalam bilik nie ha . nak join ?
pakwe : alaa . hari nie x baring2 ke ? x nak laa anje . nak pelok anje
makwe : malas laa nak baring. xde mase nak pelok2 tengah busy nie
pakwe : ayg nak cari awex baru la macam nie
makwe : lu langsi lu mati der 
pakwe : *gulp !


_awexku gangster_


Wednesday, 30 November 2011

Monday, 26 September 2011

GILA BAYANG

haha

terasa malu pule mengepos hal ini didalam blog
hehe saya ingin menyatakan sesuatu

saya kenal dengan sorang guys nie 
dia membuat saya ketawa dari jam 1 pagi sampai 1 malam
haha tanpa henti

saya suke tengok die 

saya terasa maluu ingin menyatakan
bahwa saya sangat suka dengan dia

terasa ingin mendengar bahwa dia suka saya <3

haha

malu nyaaa 

guys tu sangat kelakar orang nya


kami bertegoo ikot mood sajee 

huhu 
terasa macam gedik puleeee

malu lah 

Monday, 19 September 2011

AWAK TERHEBAT !


awak yang terhebat

awak , saya sayang awak
awak , saya rindu awak
awak , saya cinta kat awak
awak , saya tak tahu kenapa
awak , saya tak mampu hilang awak
awak , saya nak awak
awak , saya nak awak tersenyum bila lihat saya
awak , saya nak yang terbaik untuk awak
awak , saya nak awak dalam mimpi saya
awak , saya nak sehidup semati dengan awak
awak , jadikan saya suri hidup awak
awak , izinkan saya selalu ada dengana awak
awak , jangan tinggal saya taw
awak , jangan lupa saya taw
awak , jangan pergi ye
awak , jangan pergi lama-lama
awak , jangan hilang selama-lamanya
awak , jangan awak sedih taw
awak , saya selalu doa awak bahgia
awak , saya cakap ikhlas nie
hmm , awaaak
saya nak mintak satu benda je kat awak
awak boleh tunaikan untuk saya buat kali terakhir kan ?
saya mintak tak banyak
saya mintak sebagai kenangan
awakk .........
BELANJA SAYA KFC 1 BUCKET , SAYA LAPAR LAA *kan dah puji

Thursday, 15 September 2011

MAMI JARUM SENIOR !

TAK PAYAH BAJET SANGAT PON BOLEH KAN ?
kami : hang taw tak tijah , kami nampak sorang perempuan nieh . ya Allah punya la perasan ya Rabbi . kami tak taw nak habaq mai macam mana kat hang tijah oii . ! hari tu kami naek feri nak p padang kota pekena pasemboq dua tiga mangkok gan marka kami , kami nampak dia dok liat lentuk kat bahu laki tuu , hang taw ka sapa perempuan tu tijah oiii !
tijah : sapa dia ? cek nak taw jugak nie ! tak sabaq2 nak taw dah nie . lekas2 habaq mai kat cek .
kami : nie ha ! anak pak dollah . pak dollah hujung sungai tuu . tu la . dia taw cakap ank orang ja . anak sendiri p biaq , tak tambat pulak . nie ha ! laki tu pulak , Allah ! bukan hensem tara mana pon . muka macam tiang pelantaq ja pon . sikit maen lawa ka anak pak dollah tu . apa nama dia ? kami lupa dah eh .
tijah : murni , murni ! sambung2 !
kami : hah ! betul la . si murni tu . dia baru habis spm ja kan ? dah pandai merela sana sini gan jantan yang takdak reja tu . eee ! hang tak tengok tadi . satu feri tadi dok perati dia , dia buat nohin dia ja . aku tak taw la . dah la bapak cam tu , tak dak mak . anak plak dah perangai cam tu . hmm elok sangat la tu
tijah : tu la kan . cek pon takot nak lepas zizah tu reja jaoh2 kat kl tu . hang bukan tak taw kl tu macam mana punya dok ada . yang kat peneng nie pon cek dah ketaq nak biaq dia p reja . hmm tawakal je la .
kami : hang toksah dok amek pahadoi benda nie , satgi anak hang jadi macam milah anak pak kassim tu baru hang taw . masa tu baru hang nak teriak ka nangis ayaq mata darah ka , dah tak guna la tijah hoi !
tijah : hah ! apa kena gan anak pak kassim tu ?
kami : laa , hang nie lambat lah . satu komtaq dah gegaq pasai benda nie . hang baru tanya kenapa . nie ha ! milah tu mengandung anak luaq nikah gan jantan mana tah . la nie mak dia tak keluaq rumah dah . malu ! haa baru dia taw . bukan senang nak jaga anak betina , lebih bek jaga lembu sekandang takpa .
tijah : lagu tu ka ? ish ! tak pa la na . hang p balik lah . cek nak sembahyang maghrib dah nie , hang tak reti sembahyang ka apa ?
kami : hang . .  perli kami noo . hmm tak pa la. kami pon tak teringin nak dok umah hang lama2 . dah la kecik , sempit , takdak aircond pulak tu . huh ! kami balik dulu la noo . salam .
tijah : p la .  tak heran |
ALKISAH | TAK PAYAH NAK BAJET SANGAT  LA KAN | NINIE MUNCHIE |

Friday, 19 August 2011

RINDU KAT DIE .

. salam , sememang nye raye best kan ? *tanye kat sapa tah
tapi sedey laa .           .
ninie rindu kat die ,
saye tahu awak daa pergi jaoh ,
tapi awak dah janji nak beli baju melayu warna sama dengan ninie .
saya sedey ! . :(

p/s : tidak terkata .

Saturday, 9 July 2011

PEMBARIS SAYA PATAH .

waa gitu .....




salam korang . . .
ape kene mengena nye dengan tajuk diatas nun ? *pikir sejenak .

haha . aku pergi sekolah jumaat haritu *waa gitu .
ingat taknak pergi sebab terasa penat lelah nye *eee semput .
aku pon bangun pada pukul 6.15 . tak kunci jam sebab bateri ncet kong *^^_
aku bangon teros mandi . *grrrr sejuk wa cakap lu
aku termenung sejenak dalam bilik air aku tu lama-lama . *tunggu air jadi panas 
dah siap mandi terus tekan suis lampu bilik *gelap gulita
aku pon pakai laa baju sekolaaaa . *waa kemasnye . haha
aku tengok jam kat dinding *jam rolex 
waa da pukul 6.30 . 

hati ninie : kene cepat nie nanti bas lalu .
ninie : alaa jalan jela kaki
hati ninie : tercabot lutut 

aku terus tempek bedak berjenama M.A.C kat muka aku nie *kot M.A.C
lepas tu pakai la tudung . 

hati ninie : macam nie pon dah cantik , tak payah nak make up macam nak p wayang opera .
ninie : betul , betuul , betul

lepas aku pon galas la beg sekolah yang dah uzur tu . 
beg pink pekat kotak-kotak *cantiiiiiiiiiiiiik
lepas tu aku cari stoking tak jumpa-jumpa .

hati ninie : mana nie nanti bas nak lalu dahhhh .
ninie : !@#$%^&*()

dah jumpa terus pakai kasot warrior baru beli , masih bau kedai *sepak takraw
aku tengok membe depan rumah aku tu dah turun ka belum . 
rupa2nya dia dah tunggu aku kat depan rumah. aku pon turun sambil pakai jam.
turun je bas dah lalu . *huuu lega tak yah tunggu dah .
aku pon duduk dlam bas. *ngantoknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aku pon terpikir sal semalam *hari usahawan muda kat sekolah

HARI USAHAWAN / 7.7.2011

waaa sonoknye hari usahawan + boringggggggg  *kah9 .
awal pagi aku dah datang kat sekolah sebab nak berniaga apa yang patot .
gerai kelas aku , gerai KPNKK / KOSMEB *gerai paling besaq . haha
kitorang jual ABC , baju sekolah , seluar sekolah, air kotak ,  roti pita , air , muffin , keychain sekolah , handkerchief sekolah , roti , buah , dan banyak lagi . kami orang pon adew buat pameran . pameran barangan tulen dan tidak tulen . *waa baru tahu nieh . 
alaa kupon ade soploh hinggit je . na makan ape dengan soploh hinggit ?
daa siap kemas kedAi . geng GBYC kami pon pusing satu komtar . *haha
waaa macam2 depa juai . *dadah pon ade wa cakap lu . kakakakakaak
lepasdah beli tu , dah beli nie . teringin nak masok rumah hantu ...
tapi depa kata macam nie :

GBYC OREN : tak payah laa . bilik seni tu dah la berhantu .
NINIE : mane ko taw ?
GBYC PINK : sebab aku nampak kat situ laa .
GBYC KUNING : a'a aku nampak dgn dia laa
NINIE : alaaaaaaaaaaaaaa :(
GBYC OREN : daah tak payah nak merajuk .
NINIE : ~!@#$%^&*()

p/s dialog die aku tak ingat sebenarnye . hahha

so aku pon habis kan kupon dengan main shoot2 bola .
walaweeh nampak senang jee . ader ke patot bagi mase 30 SECOND je . *kedekut .
nak tengok wayang tapi kupon dah habis so tak jadi laaa.

p/s malas laa nak cerite panjang2

ALAM NYATA 

sedar2 aku dah sampai sekolah . aku pon masuk sekolah dengan bismillah .
hari jumaat kitorang bace yasin sebab 100% pelajarnye melayu islam .

DIDALAMKELAS 

huhu letih laaa. aku tengok jadual mule2 subjek EKONOMI ASAS

p/s weee aku penat laa nak tulis nie . nanti laa aku sambong bye2. 

*hahaha bagi korang tensyen hahah . padan mukeerr !
*nk un9 fb 

Tuesday, 5 July 2011

FACEBOOK !


FACEBOOK !

facebook tak guna . *segala macam gampang !
weee , aku nak cakap nie , facebook aku tak bole nak log in laaa . *sedey :(
aku tak tahu nak cakap apa dah . nak bersedih sebentar laa . malas nak tulis . huhuhu .

salam sedey berjuta-juta kali !!!!!!!!!!!

p/s orang yang nak cari aku guna facebook lain pon tak boleh . 
facebook tu cakap TIADA PROFIL INI BUAT SEMENTARA MASA INI . !
boleh pulak dia cakap macam tu kat aku . tak jage hati aku langsung . dah la !!!!!!!!!!!

MAMI , MAMA , MAK , IBU . UMI

waa gituu
salam ........
hari nie nak cerita pasal mak aku , *bia lah kan .
my mom is super duper mom . mak aku mungkin tak sama macam mak korang .
sebab mak aku lebih comellll *jeles la tu haha

like mother , like daughter ! .
selalu orang pakai , like father like son . *heer da borink laa pepatah tuu .
mak aku muda lagi . and masih berusia remaja *kenape ?tak percaye ke ?

aku sebenarnye nak cakap cam nie kat mak aku :

MAK , NINIE NAK MINTAK MAAF BANYAK2 KAT MAK , NINIE RASE TAK TERKIRA BANYAK NYE NINIE DAH WAT SALAH KAT MAK . KEKADANG TU NINIE ADA WAT MUKE MUNCUNG SEDEPA BILA APA NINIE NAK , NINIE TAK DAPAT , SORRY LA KALAU MAK ADA TERASA APA YANG NINIE WAT SELAMA NIE . MAAF KALAU TAK DAPAT JADI ANAK YANG BAIK SEPENUH NYA , NINIE TAWU MAK SAYANG NINIE MACAM NINIE SAYANG KAT MAK .. MAK JELA MAK NINIE . BETAPA BANGGA NYE NINIE LAHIR DARI PERUT MAK, KEKADANG NINIE TENGOK MAK ORANG LAIN AND NINIE BERNASIB BAIK SANGAT NINIE DAPAT MAK MACAM MAK . TERIMA KASIH SEBAB DAH BESARKAN NINIE . TERIMA KASIH ATAS SEGALA YANG MAK LAKUKAN TOK NINIE . BETAPA PAYAH NYA MAK NAK LAHIRKAN NINIE . BETAPA SUSAH NYA MAK NAK BESAR KAN NINIE SUPAYA NINIE JADI ORANG YANG BERGUNA MACAM YANG MAK SELALU HARAPKAN .
NINIE TAHU NINIE NIE DEGIL , KERAS KEPALA , TAK BERAPA NAK RAJIN . NINIE MINTAK MAAF . TERIMA KASIH SEBAB MEMBEBEL KAT NINIE HARI - HARI MACAM NINIE UMUR 1 TAHUN SELALU . NINIE TAHU MAK SAYANG NINIE . NINIE PUN SAYANG MAK .

tapi , ninie malu laa nak cakap depan2 kat mak macam tu .
takpe , nanti ninie buatkan blog untuk mak sempena hari jadi mak yang ke 50 tahun nanti .
nanti mak follow la blog ninie nie , and mak bace la taw3 ! hahah

bye <3 anak mami peneng !

Saturday, 2 July 2011

SAYA RINDU AWAK

hai semua . . . . . . . . . . *bunyi cengkerik jee
weee lama tak update blog nieyh . almaklumlah busy dengan kerja sekolah .
hehe . korang mesti rindu kat aku kan ? *hahahahahah perasaaaan
aku sebenarnya dah mati akal na tulis apa kat blog niey .
tapi lantak lah aku kan nak tulis apa pun *aku punya blog kan ?

aku rindu kat DIA .
DIA tu sapa ? *tak payah taw la ye .
capital M .

ingat lagi M ada cakap dekat saya .

M : awak , lepas semua nie selesai , saya janji awak akan jadi peneman saya sampai akhir hayat saya . awak percaya saya kan ?
N : saya percaya awak , tapi awak dah beribu kali cakap dekat saya macam tu . saya tak tahu la awak . saya sedih awak , buat saya macam nie .
M : awak , jangan lah sedih . saya sayang awak je taw . bia la orang nampak macam saya tak sayang awak . tapi hakikatnya tuhan je yang taw betapa saya sayang awak . saya takkan lepaskan awak melainkan awak yang dah tak tahan dengan saya .
N : awak , saya sayang awak sangat2 . saya tak tahu apa salah saya kat awak . saya dah cuba jadi yang terbaik untuk awak .
M :  sebab awak yang terbaik lah saya tak nak lepaskan awak . awak baik sangat . awak sabar dengan perangai saya . susah untuk saya nak cari perempuan macam awak .
N : awak . awak jangan cakap macam tu kalau awak tak maksudkan macam tu . kalau awak tak sayangkan saya , saya terima . saya cuma tak nak awak tipu saya macam nie terus .
M : awak , saya dah lama dengan awak . saya sayang sangat2 kat awak. awak jangan tinggal saya taw .
N : tak pela awak , saya sanggup tinggalkan awak . saya tak nak jadi penghalang antara awak dengan dia , saya redha dengan apa yang dah jadi . mungkin betul awak tak niat nak buat nie semua . saya tak nak orang lain cakap macam2 kat awak . lebih baik saya pergi . terima kasih sebab selama nie awak sayang saya . awak bagi apa yang saya nak. awak dah buat yang terbaik untuk saya . awak dah korbankan macam2 kat saya . and saya nak mintak maaf kat awak kalau saya ada wat awak sakit hati , buat awak sedih . saya nak mintak maaf sebab saya terpaksa pergi . saya sayang awak .
M : awak tolong jangan tinggal saya . saya nak awak je . saya tak kisah orang nak cakap apa2 pun katsay asalkan awak tak tinggalkan saya . awak tolong jangan buat saya macam nie / saya tak nak hilang awak . awak je yang paham saya . awak je . saya sayang awak !!!!!!!!!! awak je !!!!!!!!
N : awak , jangan buat saya macam nie , jangan buat awak macam nie , jangan buat dia macam nie . saya redha dan saya terima .
M : awak ....................................................................
N : salam sayang . awak jaga diri awak elok2 untuk saya . ingat apa yang selalu saya cakap . awak ingat apa yang saya selalu pesan . awak jangan sedih . nanti saya sedih .
M : awak .................................... jangan macam nie .
N :  *aksi 18sx .
M : awak saya tak boleh tanpa awak .
N :  awak kena terima sebab ini yang awak nak . saya tak nak tinggal awak tapi saya terpaksa *sambil pegang muka die .
M : *muke tunduk tak cakap apa2 sambil menangis .
N : awak . saya pergi dulu . *lepaskan tangan dan sapukan airmata die .

*kita tempuh segala rintangan , namun tewas akhirnya , putus tak bisa disambung , kusut tak terurai , hilang tak bisa di ganti , patah kekeringan . (sentuhan kecundang)

aku pun pergi tinggalkan TAMAN ASTAKONA kami .
saya rindu kat awak . saya cuba nak bagi hepi diri saya tanpa awak .
tapi . . . . . . . . . . . . [percaya tak] ???

saya tak tahu saya benci kat awak atau saya sayang kat awak sekarang nie .
benci koot .

Wednesday, 22 June 2011

SORRY TAK NIAT

waaa *nangis .
maaf disini aku nak tulis benda yang agak jiwang . hahaa *jiwang karat
tapi sebenarnya aku tak tawu nak starting lagu mane ?

hmm ok start dengan lagu KEKANDA ADINDA la *korang dengar la sendiri

itu  lagu aku dengan fira dulu *sape tak kenal sudah la
waa ingat lagi first time dia mintak kapel kat aku

MALAM JUMAAT *korang otak biruuuu 18.10.2010

handset mahal aku berbunyi *,mesej
fira : ehem hai ninie munchie *name fb aku
ninie : hang sapa nie ? *langsi je
fira : nie ahmad fira laa *name fb gak
ninie : ouh . kenape nie ? dah malam dah .
fira : nak mesej u la *nyampah je
ninie : ha yela
fira : u single ?
ninie : ha'la . kenape *na flirt aku la tu haha
fira : ade borang kosong x ?
ninie : ade lagi satu , 99 borang yang lain orang dah mohon , tapi semua kena rejek *sambil libas rambut
fira : bagi i la
ninie : ambik la
fira : jom kapel dengan i?
ninie : jom jela *waaa senang nye
fira : ye2 hahahah *gembira
ninie : !@#$%^&*

and then kami puun kapel :)

waa gitu . haha aku mals la nak citer2 panjang nanti korang jeles *kan3 ?

weee fira memang baik kat ninie tapi ninie je tak baik kat fira .
ninie nak cakap I LOVE YOU kat fira , tapi kan ?


 ninie malu . so ninie cakap dalam bahasa dinosaur je la . fira faham kan ? hehe

fira bagi ninie semua apa yang ninie nak . ninie tahu fir nak ninie bahagia bila dengan fira . tapi kan ?
fira tahu kan kenapa ninie tak boleh ? *rahsia kami berdua , korang tak payah nak nyibok

maaf , NINIE TAK SENGAJA nak wat fira macam tu .

*tak nak tulis panjang2 , nanti meleleh air mata nie
p/s kalau fira baca ninie na cakap RAWR *seperti gambar diatas .

salam <3

Tuesday, 21 June 2011

SEJUTA IMPIAN LAH !!


hai . salam satu malaysia buat semua yang baca *kot laa kalau ada yang baca .
waaa penah tengok tak logo kat atas tu ? SEJUTA IMPIAN
mesti penah kan alaa realiti show at tv 3 nun kalau korang tak tengok 2 mesti *tv3 siaran tak dapat la tu . haha
waaa aku cuma nak share dengan korang sume alangkah bahagia nya kalau dapat masuk show tu
and aku jadi salah satu peserta nya . haaha
*nie blog aku ok

apa nak buat nye ?? jap nak pikir .

aku masuk laa nanti kat pentas tu , and aku pun perkenalkan lah diri aku

ninie : assalamualaikum semua
orang ramai : wooooo *suara sorakan
ninie : cool semua cool babe .
judges : *pandangan tajam
ninie : ^-^ name saya ninie , umur saya baru 17 tahun tapi tak cukup lagi , saya duduk dekat malaysia bahagian perak , makanan kegemaran saya char keow Teow , minuman kegemaran saya milo ais .
judges : *waaa melampau la tu .
ninie : saya datang kat sini sebab nak buat perniagaan secara besar-besaran dekat tempat saya
judges 1 : perniagaan apa tu ?
ninie : perniagaan kilang roti
judges 2 : roti yang macam mana tu ?
ninie : roti tamannia *hahah
judges 3 : apa kah kebaikan nya ?
ninie : dapat memberikan kebaikan kepada penduduk dikawasan perumahan saya serta dapat memajukan lagi kawasan perumahan saya dan dapat menaikkan nama anak malaysia dalam industi perniagaan diseluruh dunia . ini jikalau hanya akan terjadi jika pihak tuan memberikan pinjaman kepada saya .
judges 1 : ok .berapa u nak ?
ninie : 50,000 ribu ringgit malaysia
judges 2 : kenapa tak mintak sejuta je ?
ninie :kalau boleh ? *haha
judges semua : !@#$%^&*(
ninie. cepat la i takde masa nie
judges 1 : ok bagi kitorang bincang dulu
ninie : ok2 cepat sikit . i ada meeting lagi nie *sambil tengok jam
judges semua: @#$%^

setelah sepuluh minit . . . .. . . . . . . . . .

judges 2 : ok u lulus pinjaman
ninie : OMG !
judges 1 : ok u blah skunk . i hate u
ninie : ader aku taw ? *sambil libas rambut .

lepas tu aku dapat la duit tu
hahahhahaha *gelak jahat

nuh ! kene kelentong je .
aku nak duet nei sebab nak joli katak with friendss je dy tak taw .
hahahhaha *gelak jahat

aku belila segala harta benda yang aku nak tuh  ! *orang kaya an ?
mula2 aku beli kereta MYVi . *waaa gitu
alaa yang MYVi *lagi best wooooo'oo lagi best wooo'ooo

aku beli rumah sebijik dekat atas bukit nun 
*yang orang kaya duduk tuh hahah tak berdiri
walaweeeh dapat pulak sebelah jejaka nie *justin bieber
alamak ! selalu la dia kacau aku nanti . huhuhu

jejaka : eh2 ! u la . ade jodoh .
ninie : *grrrr
jejaka : blah la lu
ninie : !@#$%^&*

pastu aku beli handset baru gituuu . segala hancet aku beli . *blackberry , purpleberry and strawberry
waaa joli sakan laaa .

pastu selepas seminggu
dekat rumah aku yang mewah tuu *waaa gitu
judges2 sejuta impian datang nak tengok roti tamannia aku tuuu .

judges : mane kilang u ?
ninie : kilang i dah bankrup dan dirobohkan *muka berpeluh2 .
judges : hah ? cepat btul daa bankrup tapi sume nie u dapat mane ?
ninie : kilang i bukak seminggu je . dalam masa seminggu tu i dapat 1m u .
judges : so kenapa tutup pulak ?
ninie : sebab kat situ nak buat padang bola *haha
judges : mana tempat nye ?
ninie : jouh nun di u.s sana *nampak beno nipunyeee ,
judges : waaaaaa gituu /
ninie : so ?
judges : i simpati kat u
ninie : ok dah biase laaa
judges : *menangis
ninie : *walaweeeh .

haha cerita nie hanya rekaan semata2 dan tidak ada kene mengena dengan yang hidup ataw pun yang sudah innalilah .
p/s : aku baik dan tidak aku buat mcam tu lah u al

Monday, 20 June 2011

SALAH FAHAM

 . DER !  nak cakap sikit kat korang yang blog aku nieyh .
blog aku nie hanye 50% je yang betul . so  THINK ! TALK !

niniemunchie laa . sape tak kenal ? aku never bermusuhan . :)

Sunday, 19 June 2011

HARI NIE HARI AHAD PART 3

smbong ::::::::

lepas justin and adib dah pergi , aku menangis sebab jejaka idaman aku daa tinggal aku *poyo ja
dengan tak semena2 ade suara bisik kat telinga aku , "alah ninie , ko tak yah nak nangis2 lah , ramai lagi lelaki2 kacak kat dunia nei"
haha dengan tetiba semangat aku ada balik . cet x heran !

aku pon pergi la lepaking dengan membe2 aku tuu
ade 4 orang semua nye
perbualan kami .

membe 1 : wey ____ *name dirahsiakn , ko kawen bulan 12 nanti kn ?
ninie : ko nak kawen dah ke ? gatai la ko
membe 2 : bongok ! aku dah tunang mesti la nak kawen
membe 4 : ninie je kot yang tak nak kawen
ninie : waa mulut lu manyak langsi ma , egat pepatah kongsi "lug langsi lu mati der !"
membe 1 : hee korang nie .
membe 4 : ko pakai tema ape ?
membe 2 : hitam putih .
membe 1 dan ninie : nuh ! taex cicak !
membe 2 : ader aku kesah ? *sambil libas rambut
ninie : waaa ! boring nye ahad nie
membe 1 : eleh ! pastu ko tulis kat blog la ye ?
ninie : eh ! ko dah bace ke ? *mate bersinar2
membe 2 dan membe 4 : sudah tadi .
ninie : mesti korang jeles kn ? *hahaha gelak jahat
membe 1,2,4 : eleh ! xde mase la *muke sekupang
ninie : korang xde blog ! korang jeles !
membe 1,2,4 : nanti kitorang buat la ;
ninie : alah korang tak payah buad , sebab nanti korang buad semak.*buat muke macam takiya genji
membe 1 : tapi blog kn bes laa *akhirnye !
membe 2 : 2 la pasai
membe 4 : ko x abes2 dengan karot ko tu
ninie : ninie munchie laa
membe 1,2,4 : eleh !

e2 je aq nak tulis perbualan kitorang sebab yang lain sume 18sx . *hahhhahaha

daa sembang2 . tup2 daa azan maghrib , aku pon balik la rumah ,
pergi bilik air ambik wuduk sembahyang terus

__________________________________________________________________________________

lepas abis sembahyang , aku tak tahu nak wat ape dah !
waa boring nye
tetiba lagu justin bieber berkumandang

hati ninie : tak guna betul sape yang set lagu nei as ringtone aku
ninie : ko la sape lagi

ninie : hello waditukun
telefon : padan muka hang !
ninie : u pehal ha ?
telefon : kene tinggal dengan adib
ninie : u ni sape ?
telefon : justin bieber
ninie : u lagi , u lagi
telefon : i nak u
ninie : hey ! jangan harap lah !
telefon : please ninie *terdengar suara sayu teresak2
ninie : nangis ke ?
telefon : hahah kene tipu .

tuuut   ~~ tuut ~~tuut ~~

hati ninie : giler kot sebab aku tak nak kat dia
ninie : :p

pastu telefon bunyi lagi sekali

ninie : hello waditukun
telefon : hai
ninie : cari sape ?
telefon : rogayyah ade ?
ninie : mai mana pulak rogayyah nye nie ?
telefon : awak bukan rogayyah ke ?
ninie : cantik sikit encik . mana ada
telefon : salah nombor telefon la nie ye ?
ninie : tak lah salah nombor ekor . *dengan perasaan geram
telefon : garang nye ! nak kenal boleh ?
ninie : waa boleh pulak . *salah nombor tu sudah laa , nak kenal2 pulak
telefon : kalau tak sudi tak pela *suara serak macam nak nangis dah
ninie : i takde mase la *jual mahal
telefon : u buad ape ?
ninie : suke hati i lah . *sambil libas rambut
telefon : ok la awak nie
ninie : bye
 tuut ~~ tuut ~~

pastu sekali lagi aku campak ncet aku tu jaoh2 . pastu *tink hilang
ahh lantak lah .
pukul 8.3o aq tengok tv . waa berite
aku tengok je la berite tuu , ape yang die cakap aku pon tak paham
ahh ! un9 laa kejap

dah un9 aq tengok notifications aku ade 67 , request friends 76 . *waa gitu
p/s jangan percaya kalau percaya memang laa hahahhaha
aq pon main komen2 dengan sape pon aku tak kenal lah tapi lantaklah buad2 lah macam dah kawan 7 tahun .
haha
dah un9 lame2 banyak pulak mawimmawat2 yang kacau2 .
ahh off line jelah .
x gune punye mawimmawat2 tu ! *huhuhu

pukul 9.3o aku tulis blog untuk part 3 nie . sebenar nye takde idea tapi buad2 macam ade idea

lepas tulis blog *hanye angan2

aku tutup lappy ,
 hati ninie  : ape nak buad nie ?
ninie : buad la pape pon

aku pun tawaf laa rumah aku tuu , kot2 jumpa cicak tokek yang bermata mutiara
tengok2 aku betul2 jumpa *waaaa bes nyee e
mula2 aku tak perasaan , aku nampak bling2 je . aku pon try la dekat . rupa2nya tokek .
aku pun tangkap laa dengan titik peluh aku . .
akhirnya ! hahaha dapat jugak *waaa gitu
aku letak die kat dalam peti sejuk tempat keras . bagi dia tak lari . hahah
aku pon biar je la .
aku masuk dalam bilik nak cari ncet aku sebab nak kol anak ayam aku , nak bagitaw dia aku junpa cicak tokek mutiara

tapi sayang *mata merah
aku takde no fon dia *baru nak berlagak dengan dia sebab aku nak jadi kaya
 hati ninie : ish macam mana nie ? sape nak tolong jual ?
ninie : jual la sendiri
hati ninie : nak jual kat sape ?
ninie : tengok laa yellowpages , dail no dalam tu satu2 kot2 ade orang nak
hati ninie : gila !

aku tak taw la nak jual kat sape , haa ! tetibe teringat kat orang kaye pinang sebatang
jual kat dia jelah  , diakan kaye

ninie : hello nak cicak tokek mate mutiara tak?
kaya : eh ! ade ke ?
ninie : ade la , i jumpa tadi .
kaya : ok2 i nak

lepas 15 minit , dia datang naik limousin *waa lajunye .

ninie : nah ! bak 150 juta
kaya : no hal la der !
ninie :ok2 nie tokek nye
kaya : bia betul ?
ninie : betul la nie
kaya : nie bukan laa siot
ninie : dah tu nie ape ?
kaya : nie cicak kobeng sakit mata tiang !
ninie : hahah pergi balik lah *malu
kaya : waste my time je *sambil libas rambut

huh ! xgune , lepas tu aku tikam cicak 2 hidup2 sebab die lah orang pertama yang boleh tipu aku
pastu tengok jam dah pukul 12 *waa lamenye aku bunuh cicak nie

aku pun tidur ... zzzzzzzz

harap maaf jike ade yang terase , n abis laa ahad aku yang boring nie .

HARI NIE HARI AHAD PART 2

sambung ::::::::::

lepas aku halau justin bieber tu . aku terus teakde mood
tak gune punye justin , pegi spoilt aqpunye mood lak pagi2 nie *berkata dalam hati
dengan perasaan hampa . aku keluar kat depan rumah kot2 ada jejaka pujaan hatiku lintas
lepas 15 minit aku berdiri macam tiang letrik kat depan rumah , takde sape pon yang lalu .
lepas aku jejak je kaki at mosaic rumah ,
segala bas , lori , motor , kereta , sume lalu .
tak gune ! *grrrrrrr

aku masuk dalam bilik , kemas la bilik aku yang dah macam tongkang pecah uh !
kemas punye kemas punye kemas punye kemas
setengah jam daa habiss

hati ninie : waa cepat nye mase berlalu
ninie : daa wat keje pon macam kure2

aku cari ncet aku keliling satu bilik ,rugi p campak jaoh2 tadi

hati ninie : mana pulak aku letak tadi
ninie : bukan letak tapi campak
hati ninie : ahh mana2 jelah

aku keluar bilik ambik ncet adeq aku , aku kol no aq , tetibe aq pelik *boleh pulak

hati ninie : sejak bile kaler ringtone aku nei macam nie *maaf , kredit anda tidak mencukupi bla2222
p/s aku benci bila dengar tu
ninie : tak gune . takde kredit rupanye

aku ambik ncet abang aku pulak
dapat pon ! , aku cari laa dalam bilik tuu .

hati ninie : macam ada dengar lagu baby by justin bieber sayup2 jee
ninie : walaweh , jaoh gler aq campak . kat rumah jiran sebelah rupenye *nampak beno nipunyeee

aku pon ambik laa ncet aku 2 balik , pastu aku balik rumah
aku tengok jam . waaa jam daa pukul 2 . . .
ape laa aku nak wat lagi nei , nak berjoging panas la pulak , huhu ade idea x ??

aku yang tengah ketandusan idea nei pon pikir laa ape yang aku nak buat nei .pastu datang idea ! tengok cter hindu at tv2
haha time aku bukak tu , tengok macha tu tengah makan nasi lauk kari ayam
ayah die suruh macha tu makan hati ayam , tapi macha tuu x nak .
ayah macha tuu pon tibai die *kl gangster
aku cakap "ish3'' jela .
pastu  aku tukar pulak tengok nona , waa tunku zawiyah kawen laaaaa

e2 laa mak kepada jejaka idaman aku yang aku tunggu depan rumah pagi tadi
pastu , tengok2 mase mak dia nak naik pelamin . dia jalan dengan girl lain
*sedey sangat time nie . huhu aku teros tutup tv

hati ninie : sampai hati u adib
ninie : perasaan je lebih

bukak balik tv tengok nona balik . daa habis nona , tengok la cter lepas nona tuu
waa gitu *bes laa jugak .
tup2 aku tertidur . . .

kroh kroh kroh *tanpa dengkur

aku dengar bunyi azan baru aku bangun ,,
pastu ambik wuduk , mandi terus .
lepas tu sembahyang
lepas sembahyang bukak tv balik , yang jadi tanda nama nye ialah , sape yang tutup tv ??
abang dengan adeq p tangkap harimauuu
haa sudaaa , *pedulikan lah
tengok karton spongebob pukul 5 tuu sambil un9
"hahahahahahahahhahahahahahaha" *gelak sorang2
pastu dah abes spongebob , bukak la blog nei lepas fb aq off9
pastu aku tulis la panjang2 blog nie sebab rasenye takde sape nak bace puun -_- *sedey

aku nak ramal ape aku buat lepas aku daa post yang nei

lepas aku tutup blog , aku siap sikit , pegi lepak
lepas aku tutup pintu ade jejaka sape aku

jejaka : hai ninie , u na p mane ?
ninie : u lagi , u lagi *justin bieber
jejaka : i mintak maaf . * mata merah
ninie : for ??
jejaka : sebab tipu u .
ninie : tipu ape ?
jejaka : i dah ade girlfie lain at us nun
ninie : ader aku kesah *sambil libas rambut
jejaka : u nei , tak sedey ke ?
ninie : tak and never ! *jual mahal
jejaka : blah la lu
ninie : !@#$%^&*(

pastu jejaka idaman i datang

idaman : i'm sorry sayang
ninie : no ! u lukekan hati i
idaman : please !!!
ninie : tidak .i say no .no lah
idaman : betul u x na i dah ?
ninie : yes ! *saje je nak suruh die pujuk
idaman : ok bye
ninie :!@#$%^&*()

tetibe jejaka datang

jejaka : padan muka hang
ninie :!@#$%^&*()

Saturday, 18 June 2011

HARI NIE HARI AHAD PART 1

sunday yang boring !

waa hari nei mmg boring .
padahal jam baru pukul 12.o7 minit .
tapi keboringan nye memang tahap melampaw giler .
nei la keje aq bile aq daa bangon tido pagi tadi

tepat pukul 9.3o pagi :
aku bangun tidur . . gosok mata sikit2 . mengeliat 2,3 kali dan HAAAH !
aku bangun tengok cermin , *waa comel nye aku nei haha
amek getah rmbot , ikat lilit rambut aku yang tak seberapa nak panjang nei tinggi
alaaa , macam orang mengandung tuu , pastu ambik sepit , sepit laa rambut kat depan tu
pastu aku biar je tempat tidur aku tu berselerak *suke hati aku lah
aku pun bukak pintu ,
aku tengok ade badak dengan kuda belang tengah terbongkang tidur
aiyooo , nei mesti kes tidur depan tv plasma 32 inci nei . *jeles la tu korang sume nei
aku panggil mak aku

ninie : mak ! mak ! mak !

dengar bunyi cengkerik je ['_____']

hati ninie : mak aku kita pergi pangkor laa
ninie : ouh betul laa . pergi honeymooooon laa *jeles lagi la tu korang nei

aku terus pergi dapur
basoh muka dan gosok gigi *petua untuk gigi cantik
 aku menjalankan tugas wat keje umah , masak , basuh baju , basuh pinggan dan basuh rumah . haha

setelah 2 hingga 3 jam

pukul 11

"alamak daa pukul 11 laa"
aku pun mandi . masuk bilik mandi , aku buka baju , buka seluar buka la ape2 pun dan ......... *18sx

11.25 pagi

aku siap2 , pakai lengging gan baju tset putih je
ikat rambut aku cantik , cantik n capture gambar 2 , 3 keping
waaa comel nye aku *jeles dan jeles la tu
pas tu aku campak ncet jaoh2 . aku keluar bilik
aku tengok badak dengan kuda belang dah tak de
hati ninie : mane depe p nie
ninie : lantak depe lah

aku pergi dapu balik nak makan . lapar gilerr *mase tu rase nye law bagi batu rebus pun aku makan
tnegok2 depe ade kat situ .
daa abes makan tengok lappy lak . un9 kejap . main komen2 dengan sape pon aku tak kenal
bile dah un9 tetibe rase tensyen , ahh off je lah .
pas tu bukak blog lak
tepat pukul 12.o7 minit aku bukak la blog aku .

hati ninie : nak tulis ape ?
ninie : ahh tulis jelah pape pun *blog aku kan ????

aku pon tulis laa tajuk post 'HARI NIE HARI AHAD PART 1'

pastu aku tulis la blog aq macam nie ,


"waa hari nei memang boring
padahal jam baru pukul 12;o7 minit"

waa melampaw laa nak aku suh tulis balik . huhu @_@
lepas tuu lepas abes tulis , aku post laa
pastu aku bace balik ape yang aku tulis tuu
pastu aaku tengok tv plasma 32 inci aku tu *korang jeles lagi latu
pastu tetibe ade jejaka kacak datnag bagi bunga kat aku . bunga rose kaler pink gitu
aku pun cakap :

ninie : awak nie sape ?
jejaka : saya justin bieber
ninie : waaa gitu
jejaka : bunga untuk awak
ninie : terima kasih , nak biskut ?
jejaka : no thanks . haha
ninie : huhu -_-
jejaka : nape awak tak datang konsert saya hari tu ?
ninie : malas la
jejaka : saya tunggu awak taw
ninie : ada aku kesah *jual mahal
jejaka : saya nyanyi lagu baby untuk awak
ninie : waaa gitu *sambil libas rambut
jejaka : dah la awak sombong la , blah la !
ninie : berambus kaw dari sini !

*justin bieber konon *stop berangan lah !

haha pandai2 je aku meramal masa depan haha .
memang boring hari ahad nie . nantikan PART 2

Friday, 17 June 2011

I HATE U GIRLS !

ase nak wat macam nie je kat kaw !

waaa geram nya tengok perempuan tuu ! dah la tergedik2 dan terkinja2 macam beruk je !
*memang betul pooon !
hey girl ! . sedar la sikit u 2 sapa . blah la luu !
doyai ! suka sangat nak bangga kn diri tu and nak tarik perhatian lelaki je !
der ! kalau kaw tu cantik aku tak heran , nei muka macam tiang jamban je la *haha
aku muak tengok muka hang tu ! loya abis tekak aku nei .
ee !! bila tengok muka hang tu ase macam nak penampar dua tiga das *seperti gambar diatas
lepas tu da la tak hormat orang lain . sedangkan dengan member dia sendiri pon nak cari gadoh
lu langsi lu mati la ~~
hai perempuan . ingat la sikit . kaw ingat kaw ada pakwe yang bajet da cukup strong tu *strong ke ?
kaw boleh buat sesuka hati kaw ke ?
der ! pakwe pon macam ***** je . hey ! sabar je la
kaw pon tahu kan . ramai yang tak suka kaw sebab kegedikan dan keperasanan kaw tu
bukan takat laki je , dengan perempuan2 sekali
bukan takat perempuan je , dengan member2 kaw sekali .
tak sabar nak habis sekolah da . asyik tengok muka kaw je kat sekolah tu ? hey ! jemu la !
bajet kaw 2 suci and tak penah wat salah .
der ! kaw nasihat orang tapi kaw pon sama lah . .
lagi teruk la .
dah la dah wat salah pastu tak reti nak cakap i'm sorry *macam amir
ee ! banci lah aku cakap pasal kaw nei . *sape suruh tulis ?

perempuan yang dimaksudkan hendak lah dirahsiakan ['____'] .

SAYANG ABAH :)


saya anak abah :)
hehe . selamat hari ayah ye abah .
ninie sayng abh sangat2 . . ! terima kasih sebab abah pon sayang ninie gak . hehe
umo abah da 53 taon da *muda agi la .
haha . abah saye sporting , x mcm abah korg . abah aq mmg x same mcm abah korang . *off coz laa .
haha , masee kecik2 . ingat lagi ,
abah bawa ninie jalan2 tepi pantai . makan aiskrim tepi pantai . kutip siput tepi pantai . tengok langit tepi pantai . tengok matahari tepi pantai ;. ok stop ! .
waa so sweeeeeeeeeeet ! haha .
abah saye , abah saya la . haha *ape nei ?
abah kat rumah hari2 belai rambot ninie .
abah cakap nak ninie jadi manusia yang berjaya . . bila exam abis je
mesti dia yang cuak ! *itulah abah saya . haha
abah nak ninie jadi orang yang berguna dan jadi pranag yang sentiasa ingat kat orang yang dah buat baik kat ninie ne *baik abah !
ada haritu abah jumpa kertas exam ninie .
alaa ekonomi asaas . yang ninie gagal tuuuu ! huhu
abah : ninie !
ninie : ye abah * dengan lemah lembut
abah : mai sini sat .
ninie : kejap nak makan .

selepas setengah jam abah menunggu ....... tik tok tik tok  tik tok tik tok

abah : makan gajah ke ninie oi ?
ninie : tak lah kaerbau je . .
abah : boleh pulak ye

ninie pon datang ..

abah : kenapa gagal nei ?
ninie : *sambil garu kepala . apa yang gagal ?
abah : nie ha sambil menunjukkan kertas exam e.a
ninie : ooo .. gagal la sebab dapat markah sikit .
abah : elok2 la
ninie : ok abah . huhu
abah lagi : tu la asyik fb je memanjang , blog je memanjang , mesej je memamanjang , hang out with friendss je memanjang . time study je memendek .
ninie lagi : * senyum tak perlu kata apa2.
abah : lain kali study lek lok . law tak abah hempok laptop gan hanset tuuuuuu .
ninie : oh ! jangn laaaa . *meooow
abah : ok2 dah2 . berambus kaw dari siini . *tiada dalam dialog hanya rekaan semata2 .
ninie : hahahhahaha

dengan itulah . menjadi penguat semangat ninie tok lulus exam e.a .
ouh yeah ! exam p.p.t bru2 nei . ahirnye ninie berjaya lulus exam e.a .
hahahahha ! *banggala la tu !
huhu . so abah la penguat semangat ninie untuk berjuang mati-matian .!
korang ada ? law ada pon . ada aq kesah ? haha

Monday, 16 May 2011

HAPPY TEACHERS DAY CIKGU !

. ahaa . ! awie nei tanggal 16.mei2o11 .
awie nei smk(f) besout sambot ariee guru at kolah .
saye syg cikgu saye . korunx syang x ? huhu
tanpe mreke , xjd mnusia laa kite nei kn3 ?
jase mu guru tetep ku kenang . !
tenx cikgu2 yg ajar ninie , and x lupe juge cikgu2 yg x mngaja ninie .
SELAMAT HARI GURU CIKGU2 DI MALAYSIA !

LIST ^^,
bm>>>CIKGU MAZIDAH
bi>>>SIR EZAZUL
geo>>>CIKGU NORAINI K
rekacipta>>>CIKGU ILYAS
tasawo islam>>>USTAD ZULKIFLI
ekonomi asas>>>CIKGU SURAYA
sejarah>>>CIKGU AZIZAN
sciene>>>CIKGU MAHRUSAH
mathematics>>>CIKGU HABIBAH
pendidikan islam>>>USTAD SOBRI

Saturday, 14 May 2011

EXAM LAH !

. 3 week niey busy lah gan exam . Oh tidax sgOp . huhu . 1 week daa abes gan exam bm , bi , mate , sc .and pi ,
wat takat nei bole la jwb ag . .
mcok bab REKA CIPTA . mmpos menanges aq ...
huhhu . hish ! redha jela jd seOrg pelja . haha .
kate na bejaye kn . mzty la kne rjin blaja kn3 ??
haha best for me .

Wednesday, 11 May 2011

hahaha !!!

CIK CA !
. hahaha . arie nei saye un9 at umah SITI AISAH BINTI MAT SHARIF @ cik ca . . . haha cian dy . (peduli ape aq ) . bia la dy kne baya . (nasib p1 dy) hahahahahahahahahahahhahaha .

Sunday, 24 April 2011

tara !

. lama tol x un9 blOg nie . haha . x taw pe cer daa . haha . eh ! penad laa sampe xd mse nak un9 . hhuhu . penad gan blaja , kawad laa . haa ckap sal kawad nieh . semlm kiteorg ade ptndgan kawad pomasi at kolah . haha . bess gler . sume bwat shbiis baex time uh . huhu . geng kadet  polis dimana aq skli dpat no"3 . huhu . jd laa 2 . besa la BABY ag laa ktekn . mmg x dpt celen BSMM gan KRS laa . depe the best . pape pOn team renjer kadet polis pon ape krg nyee . haha . kalah mng 2 daa biase kn . hehe .

Friday, 1 April 2011

GUGU GAGA NINIE!

. huhu . arie niey ary plg bes jd . haha . na taw ape ?? mzty laa kne rasie >pape tah< . hahaha . bes gler bile kite kenekn org n prg kenekn kite . ary nie kn april fOol . huhu . ehh ! tpkite org islam x baex smbOt taw . aq nie pOn ade malaun2 giler yg doK maen april fOol plax gan aq . ase nak blg seliper 2,3 das jex at muke diOrg uh. hahahahahhahaha !! , bia mngis terkeh-keh . haha . n + ary ney epy bab ary nie aq tgOk "****** *******" 2 sedey ! pdn muke hang !! .hahahah . soNok giler .haha

Thursday, 31 March 2011

I HATE THATS BOY !

MUKE si sialan ! hahahahahahhaha
. grrrrr ! nyampah gilerrrr tgOk bOy sOwg nieh ! suke maen2kn pOpuan jex kejenye ! nak kta ncem xd la cgt ! huh ! bilerrr tgOk muke dy en mcm nak hempOk2 ja ! bkn tkat nak hemPok , ase cam nak bnOh2 ja ! biaq dy taO ASE !!!!!

Saturday, 26 March 2011

SAYANG AHMAD FIRA

CINTA APPLE !
aku mengenalimu dengan 1 nama . .
aku mengingatimu dengan 1 kenangan . .
aku merinduimu dengan 1 senyuman . .

n
aku menyayangimu dengan 1 cinta . .

NAK YANG INI !!!

huhu . aq na lah beli high heels GUCCI nie. huhu . tp xdex duet pulox . ianyeee sangaaaaaaaaaaattt cantek .huhuh . adee x sape sape yg tegin nak belikan tOk ninie.  dialu-alukan sgaat huhu . jasamu dihargai .huhuh .

Friday, 25 March 2011

PAPE TAH !!

rantai nie cantex sgat2 !
huhu . eh nape ex ?? law dalam edOp nei law xd Owg yg nak bnci at kite mzty x sah . cube lah lam edOp nie sntiase  ade Org sayang . huhu . kan bHGie cm 2 ? kn8 ??? . huhu . harap2 kOunx sume xd la sape yg nak bnci aku . hOpe sO lah kn . law aq slAh ,, raye ntY aq mnx maap k .:) . chill ya :) have a nice2 day . !!

Thursday, 24 March 2011

lets the memory ending ,, n lets the happiness welcome :)

huhu . lege ase nye bile sume da tmat . huheha . eh sbenanye xtaw na tliz pe at blOg nie . na design pon x taO . haha . mcm budax2 bwu blaja je . heheh . kah9 . malu jex . huehahao 

Tuesday, 22 March 2011